sminkes menu hatter

Főoldal » Esküvő

Menyasszonyi smink és frizura

Minden nő, amikor elérkezik az életében a Nagy Nap, a legjobb formáját szeretné hozni. Mindenki szeretné ha esküvője napján az arca tökéletes lenne, sminkje és frizurája összhangban lenne személyiségével, eltakarná az esetleges aránytalanságokat és kiemelné az előnyös vonásokat. Minden arc- és szemformához más és más jellegű smink illik, így érdemes arra törekedni, hogy azt találd meg ami a Te egyéniségedhez és karakteredhez a leginkább előnyös, lásd előtte-utána fotók.

Smink - Esküvői próbasmink

Sok nő a mindennapokban csak nagyon szolidan sminkeli magát vagy egyáltalán nem, így nincs hozzászokva egy erősebb sminkhez, ezért mindenképpen szerencsés próbasminket készíttetni az esküvő előtt. A szemöldök az egyik legmeghatározóbb része az arcnak, annak formája jelentősen befolyásolja a végeredményt, így a sminket is. A próbasmink alkalmával lehetőség van annak igazítására, ezt nem szerencsés az esküvő napjára hagyni. A próbasmink alkalmával tehát lehetősége van a menyasszonynak megtapasztalni egy profi smink elkészültének a folyamatát, illetve hozzászokni a viseléséhez, megtapasztalni a tartósságát és megismerni a sminkes személyiségét, munkáját. A tartósság az egyik legfontosabb szempontja a menyasszonyi sminknek, ezért alapkövetelmény hogy vízálló legyen, főleg egy meleg nyári napon tartandó esküvő esetén. Ezt az eredményt megfelelő tisztítással, tökéletes alapokkal, professzionális anyagokkal és a smink utáni speciális fixálóval lehet elérni.

Frizura - Esküvői próbafrizura

A frizurával kapcsolatban is hasonló a helyzet. Alkalmi jellegű kontyot, félkontyot, hajfonatot ritkábban hordunk a mindennapokban, így érdemes próbafrizurát is készíteni amikor az arc és fejformának legelőnyösebb fazonú alkalmi frizurát választjuk ki. A próba alkalmával van lehetőség arra hogy elkészüljön a legmegfelelőbb forma, a menyasszony megszokja annak viselését és tesztelje tartósságát, így az esküvő napján a frizura miatt már biztosan nem kell aggódni. Ötleteket a frizura oldalon találsz.

Miért érdemes profi sminkest és fodrászt egyszemélyben felkérni az esküvő napján?

Mert tudja milyen smink és frizura előnyös számodra és milyen technikát kell alkalmazni, hogy jól mutasson fényképeken is és összhangban legyen a megjelenéseddel. Az esküvő napján elmegy az általad kiválasztott helyszínre, így kényelmesebbé teszi Neked a készülődést. Manapság népszerű a kihelyezett esküvő, amelyen a menyasszony és a násznép hölgy tagjai együtt készülődnek, így mindenkinek kényelmes hogy a sminkes és fodrász munkája a helyszínen érhető el. Nem szükséges külön fodrásszal és sminkessel időpontot és stílust egyeztetned, így elkerülhetőek időpontbeli csúszások. Végül de nem utolsósorban anyagilag is biztosan kedvezőbb megoldás.

Frizura romantika Frizura holdfény

Frizura gyöngyszem Frizura angyallány

Frizura hullám Frizura álomvilág

Frizura hófehér Frizura rózsa

Referencia képek

Menyasszony smink 1 Menyasszony smink 2 Menyasszony smink 3

Menyasszony smink 4 Menyasszony smink 5 Menyasszony smink 6 Menyasszony smink 7

Menyasszony smink 8 Menyasszony smink 9 Menyasszony smink 10

Menyasszony smink 11 Menyasszony smink 12 Menyasszony smink 13

Menyasszony smink 14 Menyasszony smink 15 Menyasszony smink 16 Menyasszony smink 17

Menyasszony smink 18 Menyasszony smink 19

Menyasszony smink 20 Menyasszony smink 21 Menyasszony smink 22 Menyasszony smink 23

Menyasszony smink 24 Menyasszony smink 25

Menyasszony smink 26 Menyasszony smink 27 Menyasszony smink 28 Menyasszony smink 29

Menyasszony smink 30 Menyasszony smink 31 Menyasszony smink 32

Menyasszony smink 33 Menyasszony smink 34 Menyasszony smink 35 Menyasszony smink 36